Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchise gids vanaf vandaag verkrijgbaar!

Vanaf vandaag is de nieuwe editie van De Nationale Franchise & Formule Gids beschikbaar. Van verschillende interviews met bekende franchiseformules tot aan informatie over 770 franchiseformules. De Nationale Franchise Gids is de enige gids die heel franchisend Nederland in kaart brengt en is vanaf vandaag weer online te bestellen!

“De Nationale Franchise & Formulegids is de enige gids in Nederland met een compleet overzicht van alle 770 franchiseformules en ondernemingsverbanden. De afgelopen maanden hebben we hier hard aan gewerkt en kunnen met trots de nieuwe editie presenteren. De bezoekers van franchisebeurs Onderneem ‘t! van afgelopen donderdag en vrijdag hebben de gids al kunnen inzien en waren zeer positief”, aldus Tom Barten, projectmanager van De Nationale Franchise Gids.

“De franchisegids is bedoeld voor zelfstandige ondernemers die zich willen oriënteren op de mogelijkheden van ondernemen in formuleverband en verder voor iedereen die erover denkt om ondernemer te worden.”

Van iedere formule zijn alle kerngegevens (benodigd eigen vermogen, fee’s, omzet, etc,) met toelichting vermeld. Ook is er een overzicht van toeleveranciers aan franchiseformules met achtergrondinformatie in de gids opgenomen. Voorin de gids zijn o.a. interviews met franchiseformules, informatie over franchise en verschillende handige pagina’s opgenomen die jou volledig op weg helpen in de interessante wereld van franchise.

×