Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchiseformule: GRIZZL

03 augustus 2020
Een vleeseter, vegetariër en veganist lopen in een burgerbar. Nee, dit is niet ‘t begin van een slechte grap. Als het aan GRIZZL ligt is het de toekomst. GRIZZL franchise bouwt sinds 2013 aan een duurzamere en vooral lekkerdere snackcultuur.

Als een van de eerste zou foodtruck GRIZZL in 2013 een vegetarische burger op het menu zetten die in smaak en structuur bijna niet te onderscheiden was van de traditionele vlees patty. Het vat in 2020 nog altijd de visie van GRIZZL samen: ‘Beter snacken. Voor iedereen!’ In 3,5 jaar opende GRIZZL franchise drie locaties in de hoofdstad. Een wijksnackbar aan ’t Gelderlandplein, een burgerbar in foodhall Market 33 en een plek voor de snelle bite op de Oude Doelenstraat in het centrum van Amsterdam. And counting. Want beter snacken, dat beperkt zich niet tot de hoofdstad.

Filosofie – Zoeken als de Grizzlybeer

GRIZZL dankt zowel naam als filosofie aan de grizzlybeer. Een alleseter die van vlees tot vis tot groentes naar binnen werkt, waarbij zijn sterke reukvermogen hem naar het allerbeste leidt. Ook GRIZZL franchise serveert carnivoor tot herbivoor. Maar wat er dan ook in het burgerbakje ligt, het moet voor GRIZZL ‘t beste van ’t beste zijn. Voor ieder element van hun kwalitatieve fastfood hebben ze dan ook een favoriete leverancier. Leveranciers die bezeten zijn van hun product.

Meat the veggies

Met het nieuwe menu dat in januari 2020 geïntroduceerd werd, voegt GRIZZL voor ’t eerst een essentieel puntje toe aan de kaart: Heel. Veel. Keuzes. GRIZZL creëert nu burgers met ieder een vegan of vegetarische tegenhanger. De vegan en vegetarische burgers laten je daardoor net zo watertanden als de dierlijke tegenhanger. Naast burgers serveert GRIZZL ook verschillende snacks en loaded fries voor de (alles)eters.

Ondernemen bij GRIZZL

Samen wordt gezocht naar de beste locatie voor jouw GRIZZL franchise onderneming. Iedere GRIZZL franchise ondernemer krijgt ondersteuning en advies op het gebied van financiële diensten, een samengesteld GRIZZL assortiment met ruimte voor eigen inbreng, een passende inrichting, trainingen, marketing, kleding en meer. Dat begint al meteen bij de start: GRIZZL helpt de ondernemer bij de keuze van de locatie en geeft alleen groen licht indien GRIZZL ervan overtuigd is dat er vanaf die locatie een goede exploitatie mogelijk is. Wil je ook meegroeien met dit succesvolle concept dat al ruim 7 jaar bestaat? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

[box]Interesse in de franchisemogelijkheden van GRIZZL? Klik hier voor meer informatie![/box]
×