Nieuwe franchiseformule; Respo Repair Service

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Respo Repair Service
Duurzaamheid en kostenbesparing, daar draait het vandaag de dag om. Want waarom zou je iets vervangen als het snel en voordelig kan worden gerepareerd? Kleine en grote beschadigingen in de badkamer, keuken of de rest van het huis worden snel en doeltreffend gerepareerd – zonder hakken of breken. En daar ligt de kracht van Respo Repair Servce!

Al ruim veertig jaar is Respo Repair Service een begrip in de markt. Vanuit verschillende locaties in Nederland en België worden de diensten verricht. Joost van Luijt, eigenaar van Respo Repair Service, was er na een grondige analyse over uit dat franchising de juiste manier is om het bedrijf verder op de kaart te zetten. “Wij hebben een prachtige, bewezen formule opgebouwd en stellen ondernemers nu in de gelegenheid om hun eigen succesvolle bedrijf te starten samen met ons.

Ik geloof in de kracht van de ondernemer, franchising is de manier om het succes van mijn bedrijf te delen en om de naam verder te vestigen op de Nederlandse markt” aldus van Luijt. Het reparatiebedrijf is nu op het punt gekomen dat de eerste franchisenemer kan beginnen. Vanuit het backoffice en opleidingscentrum in Lieshout worden de franchisenemers maximaal ondersteund. Respo Repair Service vertrouwt er op binnen 3 jaar door te groeien naar 35 tot 40 vestigingen.

dinsdag 10 mei 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.