Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchiseformule Stomerij Collectief start in Amersfoort met zijn eerste franchisenemer

Stomerij Collectief is 1 december 2019 gestart met zijn eerste franchisenemer in Amersfoort. Moustafa Hanifi zal met zijn herkenbare auto, was- en stoomgoed bij de klanten aan huis of bedrijf ophalen en schoon terug bezorgen. De bestellingen worden voornamelijk online geplaatst via de website of via de bijbehorende App. Stomerij Collectief speelt met dit nieuwe concept in op een wereldwijde trend van een ‘aan huis service’ voor het reinigen van textiel.

Collectiviteitskortingen

Stomerij Collectief biedt consumenten de mogelijkheid om samen met buren, familie, vrienden en collega’s te sparen voor korting. Wanneer consumenten bestellingen plaatsen binnen hetzelfde postcode gebied, voor een bepaalde dag en tijdsblok, kan de consument kortingen opbouwen tot wel 20%. Deze korting geldt dan voor alle bestellingen die aan de selectiecriteria voldoen. De avond voor het ophalen wordt de korting toegepast en ontvangen alle deelnemers in hetzelfde postcodegebied hiervan een bevestiging. Wanneer consumenten meer controle over het tijdstip van ophalen willen houden, biedt Stomerij Collectief ook de mogelijkheid om zelf data en tijdstippen te kiezen met de ‘On-Demand’ variant.

Franchisenemer in Amersfoort, Moustafa Hanifi heeft 20 jaar in een fabriek in Apeldoorn gewerkt en is nu toe aan een nieuwe uitdaging als ondernemer bij Stomerij Collectief. Als relatiebeheerder, accountmanager en tussenpersoon, zal hij zijn weg weten te vinden met ondersteuning vanuit de centrale organisatie van Stomerij Collectief. Zo krijgen franchisenemers diverse verplichte vakopleidingen en andere trainingen aangeboden om de best mogelijke stomerijservice te kunnen verlenen.

Het beste van twee werelden

Stomerij Collectief reinigt niet zelf, maar zoekt de meest geschikte leverancier in de regio. Stomerij Collectief verzorgt de logistieke afhandeling en de textielreiniger verzorgt de reiniging. Marco van Barneveld, eigenaar van franchiseformule: “Stomerij Collectief biedt op deze manier het beste van twee werelden. Een gesmeerde logistieke operatie en regionale stomerij experts.”

Stomerij Collectief verwacht de komende maanden meerdere franchise locaties te openen door heel Nederland. Als Consumenten uit Amersfoort interesse hebben in de diensten van Stomerij Collectief en Moustafa, kunnen zij zich aanmelden via www.stomerijcollectief.nl en de vier cijfers van hun postcode invullen. Marco van Barneveld: “Geïnteresseerde ondernemers uit andere regio’s kunnen uiteraard ook contact met ons opnemen over de mogelijkheden van franchiselocaties.”

×