Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchiseformule: ’t AccountantHuis

’t AccountantHuis heeft in samenwerking met Finovion een nieuwe franchiseformule specifiek voor MKB-kantoren in Nederland opgericht.

Zelfstandig ondernemerschap

De organisatie richt zich op accountants die een stap verder willen gaan dan een lidmaatschap van de coöperatieve vereniging. Het zijn accountants die het zelfstandig ondernemerschap willen combineren met een directe en actieve ondersteuning van en voor hun eigen praktijk op het gebied van: ICT – Kwaliteitsbeheersing – Marketing – HRM – Specialistische vakkennis en Cursussen en trainingen.

Samenwerking

“We hebben al eerder de mogelijkheden onderzocht om een franchiseorganisatie op te richten voor accountantskantoren naast onze bestaande ledenorganisatie”, licht Peter Paul Cornielje, directeur van ’t AccountantHuis toe. “In onze zoektocht naar een partij om een dergelijke formule gezamenlijk op te zetten, zijn we in contact gekomen met de directie van de franchiseformule Finovion. Zij hebben administratiekantoren als franchisenemers. In diverse positieve gesprekken met Wichard Hendriks, directeur van Finovion hebben we de mogelijkheid onderzocht voor een gezamenlijke oprichting van de AccountantHuis franchiseorganisatie. En dat is gelukt met als resultaat dat we vandaag de introductie van onze formule naar de markt hebben”, aldus Cornielje.

Nieuwe mogelijkheid

Vanaf nu is het mogelijk dat MKB accountantskantoren ook de keuze hebben deel te kunnen nemen in deze nieuwe franchiseorganisatie. De AccountantHuisorganisatie kent twee mogelijkheden voor MKB accountantskantoren: lid worden van de coöperatieve vereniging of deelnemen aan de franchiseformule ’t AccountantHuis.

×