Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisegever en -nemer voor Quickmediator.

peter van essen
Quickmediator verwelkomt een nieuwe franchisegever en franchisenemer.

Franchisegever
Peter van Essen, die zelf al mediator bij Quickmediator was, is vanaf januari 2014 franchisegever geworden van Quickmediator Nederland. Peter kreeg de kans om franchisegever te worden: “Ik heb geen moment getwijfeld en heb gelijk ja gezegd. We beginnen dit jaar goed met twee nieuwe franchisenemers. Wat ik vooral essentieel vind, is een goede band met elke franchisenemer en vooral het uitwisselen van onderlinge kennis en ervaring. Naast de landelijke franchisemeetings hebben we regionale meetings en veel onderling overleg. Onze marketing aanpak werpt z’n vruchten af, want de aanvragen nemen steeds meer toe. We streven naar een nummer 1 positie in Nederland. We zijn goed op weg, en de kwaliteit van de aanvragen stijgt met de dag. We kunnen zelf selecteren wie we aansluiten. Dat is een mooie uitgangspositie om samen een kwalitatief sterke landelijk opererende groep mediators op te bouwen, die aan de sterk toenemende vraag naar mediations kan voldoen.”

Franchisenemer
Claudia van der Gun is gestart als Quickmediator in Utrecht. Claudia: “Ik was al een tijd op zoek naar een nieuwe uitdaging en mediation is een vak dat me altijd heeft aangesproken. Ik kwam terecht op de website van Quickmediator en dacht dit is het! Ik woon in Utrecht en zag dat er nog niemand als Quickmediator actief was in Utrecht. Het grootste voordeel als franchisenemer van Quickmediator is dat alle rompslomp uit handen wordt genomen. Je stapt als het ware op een al rijdende trein. Ik heb alles in één keer kunnen regelen zoals opleiding, training, standaard documenten, relevante informatie, aanvragen, marketing, goed bezochte websites, nummer één in Google ranking en collega’s. Daarbij kan ik ook met collega’s overleggen en samenwerken. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. Op het moment dat ik op de website stond, kreeg ik al een aanvraag voor een mediation binnen. Dat is toch heerlijk!”

Quickmediator Europe
De vraag naar mediation in Europees verband neemt steeds meer toe, rechters klagen immers steen en been over de steeds hogere werkdruk; helaas met juridische fouten tot gevolg. Ook zijn de kosten van gesubsidieerde rechtsbijstand de pan uit gerezen. Hierdoor zal het juridische systeem binnenkort aangepast worden. Door wetswijzigingen, zoals eerst verplichte mediation als alternatieve oplossing van conflicten en hogere eigen bijdragen bij rechtsbijstand, zal Quickmediator steeds meer mediators nodig hebben om alle aanvragen te kunnen verwerken.