Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer bij BurgerBusiness

Beginnend franchiseformule BurgerBusiness bezorgt verse en ambachtelijke burgers aan huis. De formule is in 2015 opgericht door 2 jeugdvrienden. Dit uit frustratie over het aanbod dat op dat moment aangeboden in hun thuisstad Tilburg werd aangeboden. Momenteel zijn er drie vestigingen in het zuiden van het land. Eén van de vestigingen is die in Breda, waar Maarten van Mol het nu overneemt als nieuwe franchisenemer.

Over BurgerBusiness

De bezorgbranche is booming en een van de snelst groeiende branches. Binnen de huidige markt voor bezorgrestaurants en meer in het bijzonder in het hamburgersegment, ziet BurgerBusiness dan ook een rol weggelegd voor een nieuwe moderne franchiseformule.

Oude bekende

Volgens Maarten klopt het concept: “Het wordt snel bezorgd, de prijs-kwaliteit verhouding is goed en het is lekker.” Maarten begon twee jaar geleden bij de vestiging in Tilburg, waar hij naast zijn vaste baan in de avond bij BurgerBusiness aan de slag ging. Een half jaar later hielp Maarten ook bij het opstarten van de vestiging in Breda. Als bekende van de oprichter en franchisegever van BurgerBusiness, Valentijn Prince, was het contact altijd goed. Zij kenden elkaar immers al sinds de basisschool.

Nieuwe franchisenemer

Maarten besloot zijn baan op te geven en zijn energie te stoppen in BurgerBusiness, wat niet onopgemerkt bleef: hij kreeg het aanbod om de vestiging over te nemen en verder te gaan als franchisenemer. Maarten woont nu in Tilburg en rijdt iedere dag op en neer naar Breda. Op ten duur wil hij wellicht iets gaan zoeken in de buurt van Breda.

Nieuwe locatie?

Voorlopig wil Maarten zich eerst goed focussen op deze vestiging en aankijken hoe alles loopt, maar een extra vestiging openen sluit hij zeker niet uit. Het lijkt hem ook interessant om te kijken naar een nieuwe locatie voor BurgerBusiness.

×