Nieuwe franchisenemer Bike Totaal

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

biretco en bike totaal fuseren

Aanstaande zaterdag opent de nieuwe franchisenemer van Bike Totaal Ricardo van der Vossen de deuren van Bike Totaal Assen aan de Oude Molenstraat.

Van der Vossen heeft zich uitgebreid georiënteerd bij verschillende franchiseformules alvorens hij de keuze voor de fietsenbranche en Bike Totaal maakte. “Na mijn opleiding Civiele techniek heb ik bijna 30 jaar in de wegenbouw gewerkt waarvan de laatste 6 jaar als ZZP’er.” Het zelfstandig ondernemen beviel Van der Vossen erg goed en is zich vervolgens gaan oriënteren op franchise. “Verschillende formules zijn de revue gepasseerd, ik ben zelfs bezig geweest met een broodjeszaak, maar mijn hart ligt toch meer bij de techniek.”

De keuze voor een eigen fietsenwinkel was volgens Van der Vossen snel gemaakt. “Eerst ben ik in gesprek geweest met Profile en vanuit daar ben ik bij Bike Totaal terecht gekomen. Een beter moment om in te stappen was er voor mij niet, want door de fusie tussen Bike Totaal en Biretco, waar Profile onderdeel van uitmaakt, is de marktleider in de tweewielerbranche ontstaan. Bij Bike Totaal was er mogelijkheid voor een overname van de winkel in Assen, dus die kans heb ik met beide handen aangegrepen.”

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise