Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer en meer commerciële kansen bij Senet

01 september 2011

Senet
Sinds 1 mei is Marcel Bink actief als franchisenemers bij Senet. Hij zegt over zijn stap naar Senet. ‘Als succesvolle IT ondernemer had niet de behoefte om weer allerlei backoffice zaken te regelen maar wilde wel snel aan de slag met de kernactiviteit; het detacheren van IT medewerkers. Nu drie maanden verder kan worden gesteld dat die ambitie met succes wordt ingevuld. Daarnaast ben ik zeer gelukkig met de verbreding van de productportfolio’

Senet is van huis uit een detacheerder. Om de franchisenemers meer armslag en commerciële kansen te geven is een start gemaakt met de ontwikkeling van Cloudcomputing als onderdeel van verdienmodel van Senet. Marcel Bink steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. ‘Velen praten erover. Senet doet het.’ Daarmee biedt Senet biedt een compleet service pakket aan. Zij ondersteunen bij de overgang naar de Cloud en het beheer ervan. Het team in Eindhoven is uitgebreid met programmeurs die bestaande software (her)schrijven voor klanten om daarmee om alle processen van de klant geschikt te maken voor de Cloud. Dit alles gebeurt in combinatie met het aanbieden van detachering. Daar waar Cloud computing ophoudt en detachering begint (of andersom) bepaalt de Senet ondernemer.

Concreet helpen zij hun klanten met het op een verantwoorde manier bedrijf kritische applicaties laten draaien in een Cloud. Senet beschikt zelf niet over servers maar besteed dit uit. Daardoor kan zijn objectief zijn en mocht het gebeuren dat er een data center uitvalt, dan zijn de alternatieven legio.

Met de komst van een (nog) hoger gekwalificeerd type ondernemer, de ontwikkelingen in de conjunctuur en de uitbreiding van de productportfolio verwacht Senet de groei van de franchise te kunnen versnellen.

dinsdag 30 augustus 2011.