Nieuwe franchisenemer Eten met gemak!

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Eten met gemak! verwelkomde op 2 februari Peter en Gina de Voogd als nieuwe franchisenemers. Inmiddels hebben de eerste klanten zich bij Peter & Gina aangemeld en kunnen zij al genieten van hun bezorgde maaltijden.

In hun regio, bestaande uit de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Molenwaard, Papendrecht, Sliedrecht en Zederik, zullen Peter & Gina de maaltijden van Eten met gemak gaan verzorgen.

“We waren toe aan iets nieuws en mede door onze passie voor koken kwamen we in contact met Eten met gemak en de ‘click’ was er meteen! Na uitgebreid onderzoek, inclusief diverse smaaksessies, was de conclusie; ‘dit is het helemaal voor ons, hier gaan we voor!’ Met name de versheid van de maaltijden, seizoengerichte producten; dus geen diepvriesmaaltijden. Ook door de manier van bereiden, met een moderne, gecertificeerde en professionele organisatie als achtergrond, is Eten met gemak voor iedereen een welkome aanvulling. Uiteraard zijn er ook voldoende keuzemogelijkheden voor dieetmenu’s, maar bijvoorbeeld ook halal-gerechten.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website