Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer Eten met gemak voor regio’s Meppel en Zwolle

Eten met gemak breidt haar bezorggebied per maart uit met Frans Polman, wonende in Oudehaske. Polman verovert daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Meppel, Weststellingwerf, Dalfsen, Kampen, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. Polman, die via De Nationale Franchise Gids in contact kwam met Eten met gemak, is blij met de nieuwe uitdaging: “De kwaliteit en het ruime koelverse assortiment zijn voor mij belangrijke uitgangspunten om mensen te gaan voorzien van dagelijkse topmaaltijden”.

Polman heeft jarenlang ervaring in de servicegerichte branches en heeft altijd de wens gehad om een eigen onderneming te starten. Eten met gemak sluit uitstekend aan bij deze wens: “Ik merkte op in mijn regio dat het bij veel mensen vaak aan tijd en mogelijkheden ontbreekt om gezond en lekker te kunnen eten. Daarbij zijn er ook veel senioren die het gewoonweg niet meer kunnen opbrengen om een maaltijd te bereiden en wordt er in het bedrijfsleven vaak niet gekozen voor een gezonde maaltijd,” vertelt Polman.

De klanten in de regio Meppel en Zwolle krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. “Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden of als men weinig tijd heeft om te koken. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm, vegetarisch of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Polman, die de bestellingen aan huis komt leveren: “De bezorging zal plaatsvinden op vaste tijdstippen, zodat men weet waar men aan toe is. Dat vind ik een belangrijk stukje betrouwbaarheid.”

×