Nieuwe franchisenemer Expense Reduction Analysts

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Expense Reduction Analysts (ERA) heeft er weer een nieuwe franchisenemer bij, Thijs Tullemans. Thijs zit vol energie en is op 1 oktober met zijn werkzaamheden gestart. De trainingen op het hoofdkantoor in Kent (UK) heeft Thijs succesvol afgesloten en hij wilt nu zo snel mogelijk het geleerde in de praktijk brengen.

ERA werkt met een methode om voornamelijk indirecte kosten te besparen zodat klanten zich vooral kunnen richten op de kernactiviteiten. Via deze weg kunnen gelden worden vrijgemaakt waar ze voorheen geen toegang tot hadden, en die nu bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor andere doelen/investeringen binnen het bedrijf. De franchisenemers van ERA werken op basis van ‘no cure – no pay’ en worden uiteindelijk vanuit de besparing(en) betaald.

Theo Bouwmans, de Country Manager van ERA Nederland, is verantwoordelijk voor de uitbouw van het team wat snel groeit. “Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten die het zelfstandig ondernemerschap ambiëren en die hun kwaliteiten ten volle willen inzetten  ten gunste van de klant maar ook op een manier dat je verdient wat je waard bent. Afhankelijk van je inzet zit er geen plafond op de verdienmogelijkheden. Nationaal en ook  internationaal liggen er mogelijkheden binnen het totale ERA netwerk van 750+ consultants in meer dan 25 landen. Volgend jaar bestaan we 25 jaar in deze markt, we zullen dus toch wel iets goed doen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.