Nieuwe franchisenemer Monuta regio Capelle aan den IJssel en Rotterdam Kralingseveer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Per 1 mei start Monique Maurik als franchisenemer van Monuta in de regio Capelle aan den IJssel, Rotterdam Kralingseveer en op verzoek daarbuiten. Maurik houdt kantoor aan huis aan de Chopinstraat 101 in Capelle aan den IJssel.

Van jongs af aan was Maurik al geïnteresseerd in de uitvaartbranche: “Als kind wilde ik patholoog worden, maar ik was geen uitblinker in de exacte vakken. Via omwegen kwam ik weer in aanraking met de uitvaartbranche. Als zelfstandig verzekeringsadviseur gespecialiseerd in levens- en uitvaartverzekeringen woonde ik een ondernemersmiddag van Monuta bij. Ik besefte dat ik echt heel graag als uitvaartverzorger aan de slag wilde. Toen er een vacature vrij kwam bij Monuta in Gouda, heb ik die kans meteen gegrepen.”

Na vier jaar als uitvaartverzorger in loondienst te zijn geweest, start Maurik nu onder de naam Monuta Monique Maurik haar eigen onderneming. Maurik: “Ik heb altijd gezegd dat ik graag nog eens voor mijzelf wilde beginnen. Toen ik geattendeerd werd op de vacature voor franchisenemer in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Kralingseveer ben ik meteen het gesprek aangegaan. Ik woon al in Capelle sinds ik drie jaar ben, dus ken de regio en de mensen hier goed.”

De keuze om juist voor Monuta te werken is ook niet toevallig. “Toen mijn beide schoonouders kort na elkaar overleden, zijn de uitvaarten door Monuta verzorgd. Alles werd zo mooi gedaan en de uitvaartverzorger was heel betrokken en oprecht. Dit maakte Monuta voor mij de uitvaartorganisatie om bij te werken.”

Maurik heeft een duidelijke visie op uitvaartverzorging: “Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid. Er is heel veel mogelijk, voor elk budget, ook zaken waar men waarschijnlijk zelf nooit aan gedacht heeft. Ik zie het als mijn opdracht om samen met de nabestaanden een uitvaart zo vorm te geven, dat zij op een mooie, passende en waardige wijze afscheid kunnen nemen. Zodat na afloop iedereen kan zeggen: ‘Het was goed’.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise