Nieuwe franchisenemer Monuta

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Niels Fieggen
Niels Fieggen is de nieuwe franchisenemer bij Monuta uitvaartzorg in het werkgebied van Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Tinte, Zuidland, Geervliet, Heenvliet, Zwartewaal, Abbenbroek, Rozenburg, Pernis en op verzoek ook daarbuiten.

Ondanks zijn jonge leeftijd, werkt Niels Fieggen al sinds 2008 als uitvaartverzorger bij Monuta. In die jaren heeft hij een uitstekende reputatie opgebouwd. Bij zijn collega’s, maar vooral bij ‘zijn families.”Je moet nabestaanden behandelen, zoals je zelf wilt worden behandeld. Oprecht, betrokken, maar ook eigen”.

Doodgaan en doorgaan

Fieggen vindt het belangrijk om de zorg zoveel mogelijk uit handen te nemen: “Tussen doodgaan en doorgaan zit immers maar één letter verschil. Ik probeer nabestaanden na een overlijden zo goed te begeleiden, dat het ze helpt bij het wederom oppakken van de levensdraad. Hoe? Door ze zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Door rust uit te stralen en jezelf te zijn. Door de families te adviseren over het afscheid en ze een luisterend oor te bieden. In een rouwproces moet je je niet druk maken over zaken als het wegbrengen van de muziek of over het adresseren en versturen van de rouwkaarten. Er komt al genoeg op je af. Die zorgen neem ik uit handen. Je wilt je met je gezin en je naasten concentreren op het afscheid. Het afscheid dat past bij het leven dat de overledene heeft geleid.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise