Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer Taco Mundo Rotterdam Oost

Per 15 maart jl. heeft de Taco Mundo-vestiging in Rotterdam Oost, een van de vijf vestigingen in de Rotterdamse regio, een nieuwe eigenaar: de heer Zaki Tahroucht. Franchisenemer Zaki heeft een uitgebreid trackrecord in de horeca bij gerenommeerde internationale ketens. ”Ik wilde al heel lang een eigen bedrijf en toen ik vernam dat Taco Mundo Rotterdam Oost voor overname beschikbaar kwam, was ik als Taco-fan meteen verkocht!”, aldus Zaki.

De van oorsprong Nederlandse franchiseformule Taco Mundo is met 32 winkels marktleider in de bezorging van Mexicaanse maaltijden. De formule staat bekend om haar versbereide gerechten zoals Taco’s, Burrito’s, Quesadilla’s en Enchilada’s. De focus van de formule ligt op bezorging aan huis. Dit wordt met elektrische fietsen en brommers gedaan. Taco Mundo denkt ook aan mensen die geen vlees eten. Zo is meer dan een kwart van de verkochte maaltijden vegetarisch.

“Wij gaan allereerst de kwaliteit en snelheid in de bezorging nog verder optimaliseren. Dat blijven we doen want ons motto is elke dag weer beter zijn dan de dag ervoor!” Er wordt gevraagd waar Zaki zich zelf over vijf jaar ziet staan. “Mijn ambitie is om dan meerdere Taco Mundo winkels te franchisen”, aldus Zaki.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Taco Mundo![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

×