Nieuwe franchisenemer van start bij Personal Touch Travel

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op 30 mei jl. is Laura Westerbrink als zelfstandig reisadviseur (ZRA) bij Personal Touch Travel van start gegaan. Laura geeft haar klanten reisadvies vanuit het comfort van haar eigen huis. Op haar blog laat ze weten hoe haar eerste weken als zelfstandige reisadviseur bij Personal Touch Travel zijn bevallen. “Het was altijd mijn droom geweest om aan de slag te gaan als zelfstandig reisadviseur. Na een intensieve trainingsweek op het hoofdkantoor, met heel veel informatie en uitleg, kon ik op 30 mei jl. dan toch echt aan de slag”, aldus Laura. Laura helpt met name klanten die het urenlang zelf zoeken op internet zat zijn: “Daar moet je het met name van hebben als reisadviseur”.

Personal Touch Travel is opgericht in 2006 en is de eerste Nederlandse franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs. Sinds de oprichting hebben 125 franchisenemers zich al bij de formule aangesloten. “Wij bieden zelfstandige reisadviseurs de mogelijkheid om reisadvies te geven vanuit het comfort van jouw eigen huis. Ideaal voor zowel de ervaren reisadviseur als de gepassioneerde reisliefhebber die graag een carrièreswitch wil maken”, aldus Saskia Veenhuijs, formulemanager bij Personal Touch Travel. De reisformule biedt daarnaast een opleiding die geheel uniek is binnen de branche. “Ook zonder achtergrond in het toerisme kun je bij ons terecht om je binnen 3 maanden klaar te stomen voor een nieuwe carrière als zelfstandig reisadviseur”, aldus Saskia.

Denk je er aan om net als Laura als zelfstandig reisadviseur aan de slag te gaan of wil je graag meer informatie ontvangen over de Personal Touch Travel Academy? Klik dan hier en ontvang meer informatie over onze formule.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website