Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe ondernemer voor Campermakelaar.nl 

Campermakelaar.nl verwelkomt weer een nieuwe makelaar. Dit keer voor de regio Utrecht. Rinus Rubrech is getraind en staat klaar om de regio te gaan bedienen. “Ik verheug me op de aansluiting bij Campermakelaar.nl’’, aldus Rinus Rubrech.

“Het concept van Campermakelaar.nl spreekt me erg aan, vooral de speerpunten: veilig, vertrouwd en verzorgend, zowel aan de inkoop als aan de verkoop kant. Ik heb er erg veel zin in.”

In het jaar 2019 liggen naast het verder professionaliseren van de formule flinke uitbreidingen op de stapel. Het portfolio zal geleidelijk aan worden uitgebreid. Daarnaast heeft de onderneming de doelstelling om collega makelaars voor diverse provincies te werven.

Campermakelaar.nl

Campermakelaar.nl is ervan overtuigd dat de transparante visie, de groei van Campermakelaar.nl zal bespoedigen. De onderneming biedt de ondernemers een volledig productenpakket onder één dak aan.

Ook ondernemer worden?

Campermakelaar.nl is op zoek naar service gerichte zelfstandig ondernemers met een commercieel hart, die daarnaast goed met mensen kunnen omgaan. De ondernemers hebben affiniteit met campers, zijn gemotiveerd, enthousiast en gedreven waarbij geen 9 tot 5 mentaliteit van toepassing is.

  • De instapbijdrage bedraagt € 5.000 per regio.
  • De contributie (maandelijks) bedraagt € 200.

Het inkomen bepaalt u zelf. Vanuit Campenmakelaar.nl word je getraind om een zo hoog mogelijk inkomen te realiseren.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Vraag hier vrijblijvend informatie aan of neem direct contact op met de formule!

×