Nieuwe franchisenemer voor Eten met gemak!: Edward Henckens

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vanaf 4 september jl. is franchiseformule Eten met gemak! een franchisenemer rijker, namelijk: Edward Henckens. Henckens verzorgt de volgende gemeenten: Bergen, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Gemert-Bakel, Gennep, Grave, Heumen, Lander, Mill en Sint Hubert, Mook en Middelaar, Nijmegen, Sint-Anthonis en Venray.

‘Na 26 jaar in de aanhangwagenbranche heb ik mijn bedrijf verkocht en werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In april 2017 ben ik in contact gekomen met “Eten met gemak”, dit concept had meteen mijn aandacht, het is dankbaar werk, en al snel dacht ik; dit ga ik doen! Wij houden van gezond en lekker eten, ik houd van het contact met verschillende mensen, en van een goede organisatie!’, aldus de franchisenemer.

De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnengekomen en Henckens heeft zijn klanten in de regio kunnen voorzien van maaltijden van Eten met gemak!

Over Eten met gemak
Eten met gemak is een verse maaltijdservice die verschillende maaltijden bij consumenten aan huis levert. Eten met gemak! selecteert verse ingrediënten uit het seizoen om voor haar klanten een smaakvol en gevarieerd assortiment verse maaltijden samen te stellen en aan huis te bezorgen.

Ook uw eigen Eten met gemak! maaltijdservice beginnen? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website