Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer voor Eten met gemak regio Deurne/Weert

Vanaf november 2018 breidt Eten met gemak haar bezorggebied uit met Mirjam van Duijnhoven. Hiermee is er een nieuwe regio toegevoegd aan het gebied van de formule. Van Duijnhoven zal de maaltijdbezorging in Deurne, Asten, Someren, Cranendonck, Weert en Nederweert op zich nemen. “Het zelf samen stellen van een Lekker en gezonde maaltijd is belangrijk voor zowel jonge mensen als oude mensen en dit alles vind ik bij Eten met gemak”, aldus Van Duijnhoven.

Voor een aantal jaar had Van Duijnhoven met haar partner een plantenkwekerij. Nu deze is overgenomen is zij toe aan iets nieuws. “Ik geniet van contact met mensen onderhouden en steek graag een helpende hand uit. De combinatie van bezorgen, contact met mensen en administratie bijhouden is voor mij genoeg om er vol enthousiasme in te gaan”, aldus Van Duijnhoven.

Wat biedt Eten met gemak?

De klanten in de regio Deurne/Weert krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak wekelijks verse gekoelde maaltijden thuis afgeleverd. Zij kunnen kiezen uit een gevarieerd assortiment en kunnen hun gerechten aanvullen met toetjes of snoepjes. “Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden of men weinig tijd heeft om te koken. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, aldus Van Duijnhoven.

Elke week bied Eten met gemak een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. “Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, aldus Van Duijnhoven.

Over Eten met gemak

De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen bij de maaltijdservice is eenvoudig en snel te doen, je kunt al een gerecht bestellen vanaf €5,99. Een proefbox van drie gerechten is al te bestellen vanaf 14,95. Bestellen kan door te bellen naar Mirjam van Duijnhoven via 0499-820420.

×