Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer Frozen Yogurt Benelux

Yue Hu zal 1 mei 2018 van start gaan als franchisenemer bij Frozen Yogurt Benelux. Yue zal zijn klanten helpen met de verkoop van allerlei Frozen Yogurt producten in Nederland.

Tine Hartjes – Daanen, eigenaresse van Frozen Yogurt Benelux BV. spreekt haar vertrouwen uit in de kwaliteiten van Yue Hu. “Yue heeft succesvol zijn eigen restaurant opgezet en was toe aan een nieuwe fase in zijn leven.” Aldus Tine Hartjes. “Ik herken dat in mijn eigen leven en heb bewondering voor de keuzes die hij maakt. Ik heb de overtuiging dat de ervaring die Yue de afgelopen jaren heeft opgedaan hem absoluut zal helpen om in Nederland Ollie’s Frozen Yogurt op de kaart te zetten. Speciaal bij de grote ketens en samenwerkingsverbanden” vervolgt Tine hartjes.

Yue geeft aan dat Frozen Yogurt Benelux beschikt over meer dan 25 verschillende smaken van deze calorie arme Ollie’s frozen yogurt. ”Daarnaast heeft Frozen Yogurt Benelux een complete betaalbare range frozen yogurt machines waarmee op een eenvoudige wijze een overheerlijke Ollie’s frozen yogurt of Ollie’s yogurt shake bereid kan worden. Al deze producten en machines zijn speciaal ontwikkeld voor de cafetaria, horeca, catering, sportscholen en schoolkantines en voor iedere ondernemer betaalbaar en ruim winstgevend.”aldus Yue Hu. “Ik heb bewust gekozen voor deze formule gezien de productlijn en de filosofie van deze onderneming. Een echt familie bedrijf waar ik mij helemaal thuis voel”, vervolgt Yue Hu.

×