Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer voor Home Instead Thuisservice in Noord en Midden Veluwe

Op 1 februari jl. is Froukje Zwaga de nieuwe Home Instead Thuisservice franchisenemer voor regio Noord- en Midden-Veluwe. Vanuit deze nieuwe vestiging is zij actief in de gemeenten Barneveld, Bunschoten, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en Putten.

Eigen onderneming

Froukje Zwaga vertelt: “Je wenst dat iedereen zo lang mogelijk in de vertrouwde thuisomgeving kan blijven wonen. Ook als de dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Met de juiste ondersteuning is dit mogelijk. In mijn directe omgeving ervaar ik hoe groot de stap kan zijn om ondersteuning te vragen als men ouder wordt. Senioren willen zelf bepalen wat, hoe en wanneer zij iets willen doen. En als daarbij ondersteuning nodig is, dan het liefst door iemand die vertrouwd voelt.”

“Dit is precies waarom ik in de regio Noord en Midden Veluwe start met een vestiging van Home Instead. Bij ons staat de klantwens voorop en daarom kijken wij altijd of de CAREGiver aansluit bij de wensen van de klant. En door te werken met vaste CAREGivers ontstaat hierdoor een hechte vertrouwensband. Dat spreekt mij aan.”

“In de zorg en ontwikkelingssamenwerking heb ik geleerd om de mens centraal te stellen en te luisteren naar wat de behoefte aan ondersteuning is. Hierbij ga ik uit van wat mensen nog wel allemaal kunnen. Met deze kennis en ervaring ga ik het verschil maken voor senioren in Noord en Midden Veluwe. Liefdevolle ondersteuning naar behoefte van de senior, dat is waar het bij Home Instead om gaat. Om zo te zorgen dat zelfstandig wonen mogelijk blijft.”

Welbevinden

“Ik vind het belangrijk dat de klant zelf bepaalt hoe wij hen ondersteunen: zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Van 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Onze dienstverlening gaat uit van de persoonlijke wensen van de klanten. Zij bepalen welke ondersteuning nodig is, op het gewenste moment en door de CAREGiver die bij hen past.”

×