Nieuwe franchisenemer voor Yarden

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Yarden John Heskes franchise

John Heskes wordt per 1 april franchisenemer van Yarden & John Heskes in regio Hoek van Holland – Wassenaar. De aanstaande franchisenemer heeft al een flinke loopbaan achter de rug bij de formule. Heskes begon als vestigingsmanager negentien jaar geleden en is doorgegroeid tot manager Innovatie & Acquisitie. Heskes mist het contact met mensen en wil graag nabestaande bijstaan in een moeilijke periode in hun leven.

Heskes kwam tot zijn inkeer na het overlijden van zijn moeder. In deze moeilijke periode van zijn leven merkte hij hoe kwetsbaar je als nabestaande bent, maar ook hoe essentieel het is om ondersteund te worden om een mooi afscheid te geven voor degene die je dierbaar hebt. De keuze voor Yarden was vanzelfsprekend: “Yarden is een fijne club om bij te horen. Ik kan me volledig vinden in de positionering van Yarden en dat draag ik ook uit.”

Heskes streeft ernaar om toegankelijk te zijn, zodat nabestaanden het gevoel krijgen dat alles mogelijk en bespreekbaar is. Dit doet hij op een moderne en innovatieve manier. “Samen zorgen we ervoor dat het afscheid een waardevolle herinnering wordt”. De aanstaande franchisenemer is pas tevreden als hij drie klinkende zoenen op zijn wang krijgt.

Ben Buitelaar, manager Yarden franchise, is er van overtuigd dat de Yarden & John Heskes net zo succesvol wordt als Heskes eerder loopbaan bij Yarden. ‘John is altijd een ontzettende fijne collega geweest, met heel veel hart voor de zaak.” Aldus Buitelaar.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise