Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemer voor Zuivelhoeve

Tamara Eshuis-Kane is sinds begin november franchisenemer van delicatessenwinkel Zuivelhoeve in Stadspolders, regio Dordrecht.

Franchiseformule Zuivelhoeve

“Zuivelhoeve ken je misschien van de emmertjes yoghurt in de supermarkt. In Dordrecht, maar ook in andere steden, zijn er delicatessenwinkels waar je vooral veel kaas, noten, tapas en andere lekkere dingetjes kunt vinden”, vertelt Tamara.

Zuivelhoeve is een franchiseformule met aan het begin van 2019 64 kaas en notenspeciaalzaken. Het assortiment van de winkels bestaat uit diverse soorten kaas uit diverse landen, allerlei variaties noten en andere delicatessen.

Snelle samenwerking

“Ik weet nog hoe hier vroeger de DA zat en er in dat oude pand onder andere deze delicatessenzaak kwam. Het grappige is dat mijn man en ik, los van elkaar, in de etalage zagen dat ze een nieuwe eigenaar zochten. Wat leuk, zeiden we tegen elkaar. En toen ging het snel”, vertelt ze. “Binnen een week had ik de directrice in Twente aan de lijn, liep ik mee in deze winkel en deed ik inspiratie op bij andere franchisenemers.”

“Ik heb altijd al gezegd dat het me leuk leek om voor mijzelf te beginnen. Mijn man heeft ook een eigen zaak, daardoor vond ik het toch een grote stap.”

Gastvrijheid

“Gastvrij zijn vind ik ontzettend belangrijk, net als Zuivelhoeve zelf. Voor mij is dat bijvoorbeeld klanten gedag zeggen, ook al ben je druk bezig. Pas nu valt het me op hoe verschillend je als klant bij diverse winkels wordt ontvangen. Daarom vind ik het ook zo leuk om in een speciaalzaak te staan. Ik leer mijn klanten steeds persoonlijker kennen.”

Kazenkindjes

Kaas is een groot onderdeel in de winkels van Zuivelhoeve. “Vooral over de buitenlandse kazen leer ik elke dag meer. En ja, dan moet je natuurlijk ook veel proeven. Gelukkig gaat ieder pondje nog niet door het mondje“, grapt Tamara.

“Wel moet je als franchisenemer flink wat energie hebben om dit werk te doen. Maar ik krijg er juist veel energie van. Al ik thuiskom zit ik boordevol inspiratie. Dit zijn echt mijn kazenkindjes.”

×