Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemers bij De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland

Jeroen van der Gun en René Devèrs hebben zich aangesloten bij De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland als franchisenemers voor de regio Gelderland/Noord-Brabant, omgeving Cuijk. Ze kwamen in aanraking met De Campermakelaar Motorhome Depot via Facebook en zijn verder gaan verkennen.

René en Jeroen: “Na samen een ander bedrijf te hebben gerund en dit te hebben verkocht, zochten we naar een nieuwe ondernemingsmogelijkheid en uitdaging. De franchiseformule van De Campermakelaar Motorhome Depot sprak ons aan. Na het eerste gesprek met het hoofdkantoor waren we enthousiast. De formule heeft zich zowel in Engeland, waar het oorspronkelijk vandaan komt, als hier in Nederland bewezen in de afgelopen jaren. Het biedt ons veel kansen en mogelijkheden. De organisatie is open en transparant met korte en directe communicatielijnen. We zijn zelfstandige ondernemers in onze regio, krijgen volledige ondersteuning van het hoofdkantoor en hebben goede contacten met onze collega franchisenemers. We hebben onze interne opleiding en training afgerond en gaan nu met veel plezier als campermakelaars aan de slag in onze regio Gelderland/Noord-Brabant, omgeving Cuijk”.

Wil jij meer weten over franchisen bij  De Campermakelaar Motorhome Depot Nederland? Vraag dan nu (vrijblijvend) informatie aan.

Ontvang gratis meer informatie over Motorhome Depot

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Motorhome Depot

×