Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisenemers voor Personal Fitness Nederland

De afgelopen tijd heeft Personal Fitness Nederland weer een aantal nieuwe franchisenemers erbij gekregen. Per 1 december 2018 is Nigel Bruynder gestart met een nieuwe Personal Fitness Nederland vestiging aan de Schoepenweg in Lelystad.

In januari 2019 krijgt Personal Fitness Nederland er ook weer 2 nieuwe vestigingen bij. Dan starten Jeffrey van Delft in Aalsmeer en Jeroen Stals in Oegstgeest. Huidige franchisenemers Marco Hoogendijk en Melih Kaya starten hun 4e Personal Fitness Nederland vestiging in Rijswijk. Momenteel hebben zij al een vestiging in Delft en Den Haag aan de Oude Haagweg en op het Piet Heinplein.

Over Personal Fitness Nederland

In 2010 startten Jos Vermeer en Giel Verberne met 5 personal training-en lifestyle studio’s in de omgeving van Eindhoven. Het succes van deze studio’s liet hun zien dat de formule op landelijk niveau succesvol zou kunnen worden. In 2016 begonnen zij met franchisen. 2,5 jaar later hebben zij een netwerk van 60 franchisenemers. In 2019 moeten er 40 nieuwe studio’s openen en er zijn nog 120 regio’s beschikbaar in Nederland. Samen met de nieuwe franchisenemers van de formule opent Personal Fitness Nederland nieuwe studio’s. Nieuwe franchisenemers zijn ook meer dan welkom om deel uit te maken van het Personal Fitness Nederland netwerk.

Kijk voor meer informatie op www.personalfitnessnederland.nl (algemeen) of op www.mijneigenstudio.nl (voor franchise).

×