Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Edwin van Kleef is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Edwin is een ervaren Achterhoekse ondernemer die in dertien jaar tijd zijn eenmanszaak in de brandveiligheidssector heeft uitgebouwd tot drie landelijke (zuster)bedrijven en 25 medewerkers. Zijn bedrijven hebben alle groeifases meegemaakt (van startup tot en met de volwassenheidsfase), met alle valkuilen, fouten en successen van dien. Naast alle praktische ervaringen als ondernemer, heeft Edwin een uitgebreide theoretische achtergrond in sales, marketing en bedrijfskunde.

Edwin van Kleef, directeur Thexton Armstrong van Keef: “Ik heb zelf ervaren hoe frustrerend ondernemen kan zijn wanneer je het gevoel hebt iedere keer achter de feiten
aan te lopen, maar ik weet nu dat je dit gevoel kunt omzetten in een positieve flow. Dan is er niets mooiers dan andere ondernemers te helpen om ook hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen te realiseren.”

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich richt op het bijstaan van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde
methodes gaat Thexton Armstrong Winstlekkage® te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Daarnaast werken alle adviseurs op lange termijn samen met ondernemers om structurele verbetering en groei te realiseren en helpen ze ondernemers zich voor te bereiden op overdracht van de onderneming. Thexton Armstrong is sinds 2011 met succes actief in Nederland.

×