Nieuwe franchisepartner voor Thexton Armstrong

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Onlangs is Jobien Wind toegetreden als associate franchisepartner van Thexton Armstrong. Op 5 december 2016 heeft zij officieel het contract getekend. Zij gaat samen met senior franchisepartner Tijnis Verhoeff de ‘winstlekkage’ van MKB bedrijven in Arnhem en omstreken aanpakken.

De nieuwe associate franchisepartner kijkt er naar uit om aan de slag te gaan. “Mooi al dat gepraat, maar zullen we ook even gewoon aan de slag gaan? Samen met de ondernemer kijk ik naar waar hij wakker van ligt en waar hij van droomt. Of natuurlijk waar zij van wakker ligt en droomt. Vrouwen ondernemen anders en kunnen het ook”, aldus Wind op franchiseformules.nl.

Wind draait al heel wat jaren mee in de advieswereld, met haar eigen bedrijfsadviesbureau voor vooral startende ondernemers en eenpitters. Zo strijdlustig als zij is, is ze op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging bij een groter bedrijf. Een groot voordeel hiervan, ten opzichte van haar eigen bedrijf, zijn de langere trajecten waar zij deel van uit zal maken. “Het is leuk om weer met collega’s te werken op hetzelfde niveau, waarmee ik kan sparren. Daarnaast hoef ik, door mij aan te sluiten bij Thexton Armstrong, niet opnieuw het wiel uit te vinden.” Op 1 januari jl. heeft zij haar eigen bedrijf officieel overgedragen aan één van haar adviseurs.

Thexton Armstrong is via LinkedIn bij Wind onder de aandacht gekomen. Het bericht dat zij tegenkwam over Thexton Armstrong sprak haar zodanig aan, dat zij verder is gaan zoeken naar het bedrijf en de mogelijkheden. Zodoende heeft zij zich aangesloten bij de formule. “Waar ik heel erg blij van word is het winstlekkage model. Het is een goede investering om één van ons in te huren. Het gaat niet om wat het kost, maar om wat het oplevert. Thexton Armstrong kan goed laten zien wat het oplevert voor de ondernemer.“

“Bij Thexton Armstrong vindt elke twee weken een online meeting plaats in twee groepen, aangezien de club te groot is om het in één groep te doen. Dit is een leuke methodiek en het is fijn om je collega’s minimaal eens in de twee weken te spreken. Tijdens de meeting worden zowel werk gerelateerde zaken als persoonlijke situaties met elkaar gedeeld. Allemaal zaken en situaties waar wij veel van kunnen leren. Het is fijn dat er in de sessies veel gedeeld kan worden. De methodiek van Thexton Armstrong sluit perfect aan bij waar ik naar op zoek was”, aldus Wind tegen De Nationale Franchise Gids.

Thexton Armstrong groeit nog steeds door en daarom zijn nieuwe partners altijd welkom. Met name in de provincies Limburg en Zeeland en de regio’s Noord- en Oost-Nederland wordt nog gezocht naar nieuwe partners, die vervolgens zelf met de methodiek van Thexton Armstrong aan de slag kunnen.

Meer weten over het franchisen bij Thexton Armstrong? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website