Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe franchisnemers Personal Fitness Nederland

De afgelopen tijd heeft Personal Fitness Nederland weer een aantal nieuwe franchisenemers erbij gekregen. Per 1 december is Nigel Bruynder met een nieuwe Personal Fitness Nederland vestiging aan de Schoepenweg in Lelystad gestart.

“Op het moment wanneer ik hulp nodig heb, is die hulp er. Daarom heb ik voor franchising bij Personal Fitness Nederland gekozen. Mijn ervaring is afgelopen maand erg positief. Ik hoop dat ik nog meer mensen kan inschrijven”, aldus Bruynder. In de eerste maand van 2019 zullen er nog 3 vestigingen bijkomen voor Personal Fitness Nederland. Vanaf januari 2019 start Jeffrey van Delft in Aalsmeer. Jeffrey is al een trainer, onder de naam ‘Jeff’s Sports’, maar heeft er voor gekozen het concept van Personal Fitness Nederland erbij te doen voor meer klandizie.

Ondernemers

“Personal Fitness Nederland heeft mij ontzettend geholpen met de start van mijn eigen personal fitness studio. De reden dat ik met Personal Fitness Nederland in zee ben gegaan is omdat ik niet het wiel opnieuw wilde uitvinden. Wanneer ik vragen heb kan ik bij hun terecht, en zij kunnen vanuit ervaring antwoorden omdat ze al meer dan 60 studio’s hebben. Ook het idee van het veranderen van de leefstijl sprak mij ontzettend aan, mensen helpen om hun leven permanent op een positieve manier te verbeteren waardoor mensen echt lekkerder in hun vel komen te zitten! Ik kan niet wachten om te beginnen met het uitdragen van het Fit for Life programma om mensen gezonder en gelukkiger te maken”, aldus Jeroen Stals die vanaf 1 januari 2019 in Oegstgeest start.

Marco Hoogendijk en Melih Kaya die al franchisenemers zijn bij Personal Fitness Nederland openen hun 4e vestiging in Rijswijk. Momenteel hebben zij al een vestiging in Den Haag en in Delft.

Over Personal Fitness Nederland

In 2015 zijn Jos Vermeer en Giel gestart met 5 Personal training-en lifestyle studio’s in de omgeving van Eindhoven. In 2016 gaven ze startschot voor franchising. Nu, circa 2,5 jaar later, hebben ze een netwerk van ruim 60 franchise ondernemers. Voor 2019 staan er al ruim 40 nieuwe studio’s op de planning om te openen en hebben ze nog circa 120 regio’s in Nederland beschikbaar. Samen met de huidige Personal Fitness Nederland franchise ondernemers openen ze nieuwe studio’s, maar nieuwe franchise ondernemers zijn ook meer dan welkom om deel uit te maken van het netwerk.

×