Nieuwe Home Instead Thuisservice vestiging voor ­Alphen aan den Rijn 

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Home Instead Thuisservice heeft per 1 juni jl. een nieuwe vestiging geopend in de regio Alphen aan den Rijn.  CAREGivers van Home Instead zorgen ervoor dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving kunnen blijven wonen. Home Instead Thuisservice telt momenteel 18 vestigingen in Nederland.

Franchisenemers Lilian Smit en Rien van Leeuwen van de nieuwe vestiging vertellen: “Je gunt het toch iedereen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Ook voor mensen met dementie. Ouderen hebben toenemend behoefte aan persoonlijke ondersteuning thuis, waardoor ze langer in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarvoor biedt Home Instead een perfecte oplossing.”

Eric Kindt, directeur van Home Instead Thuisservice Nederland vertelt: “Het overheidsbeleid maakt de senior steeds meer zelf verantwoordelijk voor het organiseren van zijn eigen zorg en ondersteuning. Een gevolg hiervan is dat senioren een keuze willen kunnen maken die past bij hun wensen en behoeften. De bestaande, sterk taakgerichte voorzieningen voor ouderen kunnen daar vaak onvoldoende in voorzien. Ons aanbod is in alle gevallen maatwerk, uitgevoerd door  onze CAREGivers die we daartoe zelf opleiden, en is beschikbaar voor senioren met een zorgindicatie of op particuliere basis.”

Ook uw eigen Home Instead Thuisservice beginnen? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website