Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe hotspot: Rozey

06 november 2019
Dit jaar is in april een nieuw restaurant in Rotterdam geopend: Rozey. Het is het allereerste all-inclusive restaurant met alleen maar vegetarische, veganistische en veelal biologische gerechten op het menu. Al is de kaart niet alleen maar geschikt voor mensen die van vegetarisch eten houden.

Over Rozey

Het concept van Rozey is ontstaan uit een samenwerking met Roos Rutjes en Roland Hogenelst (bekend van La Cubanita en Proeflokaal Bregje) en is een duurzame variant op de horecagelegenheden die Roland al eerder opstartte.

Het begin van Rozey

Roos heeft expertise in duurzame voeding en styling, waarvoor zij in beide gevallen een opleiding heeft gevolgd. Dit komt ook terug in het interieur van Rozey; waar ook natuurproducten worden gebruikt. De kennis die Roland heeft na meerdere horecaondernemingen en Roos haar liefde voor voedsel en styling zorgden ervoor dat de twee samen in zee gingen.

Het concept

Rozey is een all-inclusive concept waar liefhebbers kunnen eten en drinken voor een vaste prijs. De zaak straalt luxe uit en er is geen tijdslimiet waarbinnen bezoekers gegeten moeten hebben. Van de menukaart bestaat 60 procent uit vegetarische gerechten en 40 procent uit veganistische gerechten.

×