Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Hubo én een nieuwe eigenaar

04 september 2018
De volgende Formido die overgaat naar de Hubo formule is Sint Annaland, tevens krijgt deze vestiging een nieuwe eigenaar. Eigenaar wordt Edwin Haak, ook eigenaar van Multimate in Tholen. In beide winkels wordt nu flink verbouwd om op 11 oktober open te gaan als Hubo.

Sint Annaland en Tholen

“De vestiging in Sint Annaland is tot 1 augustus een Formido-vestiging geweest. Dat deze formule stopt is geen nieuws. Een aantal ondernemers moest daarom op zoek naar een nieuwe formule. Deze vestiging moest ook op zoek naar een nieuwe eigenaar.” legt Edwin Haak uit, “Dat zijn wij geworden! Wij hebben momenteel ook een vestiging van Multimate in Tholen. Met deze nieuwe winkel voor ons, breiden wij onze reikwijdte flink uit. Ook de vestiging in Tholen gaat op dezelfde dag open als Hubo. Als formule is Hubo een nieuwe weg ingeslagen waarbij zorgeloos wonen centraal staat. Daarnaast is een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld welke volledig aansluit bij deze visie. Persoonlijke service middels vakmanschap en lokaal ondernemerschap, en dat past bij ons.”

Totaaloplossing voor iedereen

Bij Hubo staat de totaaloplossing voor de klant centraal, dit is omgezet naar de garantie van het 9x ontzorgen. “Hubo helpt iedereen, of je nu de klus zelf wil doen of het helemaal laten doen. Dit laatste is een trend die wij steeds meer tegenkomen. Je merkt dat de klant niet altijd zelf zin en tijd heeft om de klus uit te voeren. En het uiteraard wel heel belangrijk vindt dat het goed gedaan wordt, want ook bij velen ontbreekt de handigheid. Die totaaloplossing bieden wij als Hubo.” vertelt  Edwin enthousiast.

Hubo helpt

‘Hubo helpt’ heeft in zich dat Hubo er is om iedereen te helpen, zowel voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Meten, maken en monteren aan huis staat centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat. Daarbij is goede kwaliteit belangrijk. Hiermee denkt de bouwmarkt niet de snelste of de slimste te zijn, maar degene die het beste reageert op veranderende omstandigheden.

×