Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Interview met nieuwe Johnny’s Burger Co. franchisenemer

Op zaterdag 9 november opende Johnny’s Burger Co. de deuren van zijn nieuwste vestiging in Heerhugowaard. De Nationale Franchise Gids sprak met Yanai Blum over zijn proces tot franchisenemer van het restaurant.

Van klant tot franchisenemer

Blum is een lange tijd eigenaar geweest van een snackbar. Ooit dacht hij er aan om zijn snackbar te franchisen, maar dit is er nooit van gekomen. Hij besloot het restaurant te verkopen, omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging en meer tijd met zijn gezin wou doorbrengen. Wel wist hij dat hij graag iets in foodbranche wou blijven doen.

Blum’s eerste bezoek aan een Johnny’s Burger Co. restaurant zal hij niet gauw vergeten. De burgers vielen bij hem in de smaak en hij raakte onder de indruk van het concept van de franchiseformule. Blum was er van overtuigd dat hij zijn eigen Johnny’s Burger Co. restaurant wou beginnen. Na zijn bezoek verstuurde hij een mail waarin hij aangaf graag franchisenemer te willen worden. Al snel volgde een reactie en hierna ook een kennismaking. Het proces verliep snel.

Een echte liefhebber

Blum houdt zelf erg van hamburgers en gaat regelmatig naar een goed hamburgerrestaurant toe. “Bij Johnny’s zijn de hamburgers echt lekker en van goede kwaliteit. Kwaliteit en service staan bij ons voorop” vertelt Blum.

Een feestelijke opening

Met de opening ging een feestelijke actie gepaard. Tussen 13.00 en 15.00 werden er gratis hamburgers uitgedeeld. Over de opening van de nieuwe vestiging reageerde Blum tevreden. “Natuurlijk is mijn vestiging de mooiste. Het is niet midden in het centrum en is niet te groot of te klein”, lachte Blum.

Johnny’s Burger Co. heeft de afgelopen tijd een flinke groei doorgemaakt. De franchiseformule zal voor het einde van het jaar nog drie nieuwe vestigingen openen.

×