Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Jumbo City’s in Haarlem en Amsterdam

Jumbo Supermarkten heeft aangekondigd twee nieuwe Jumbo City’s te gaan openen in de Randstad. De openingen zijn een onderdeel van de deal met de biologische groothandel Udea. Momenteel staan er nog Marqt locaties, maar halverwege juni sluiten deze en wordt het verbouwd naar Jumbo City’s.

Eind 2019 maakte Jumbo bekend een overeenkomst gesloten te hebben met Udea waarin stond dat er in 2020 zes winkels in de Randstad door Jumbo overgenomen kunnen worden. De nieuwe Jumbo City’s worden geopend aan de Wolvenstraat in Amsterdam en de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. Met de verbouwing naar deze twee Jumbo City locaties is hiermee het eerste deel van de overeenkomst in werking gesteld. Momenteel zijn de betrokken stakeholders nog in voorbereiding voor de overige locaties. Alle medewerkers van de twee Marqt-vestigingen gaan over naar Jumbo, daarnaast zoeken beide locaties nog nieuwe medewerkers.

Jumbo City

Het gemakswinkelconcept Jumbo City combineert de beste elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt en van La Place. De klant kan in deze binnenstedelijke winkels kiezen uit vers bereide producten uit de eigen verskeuken en een assortiment voor dagelijkse boodschappen, waaronder ook La Place producten. Jumbo heeft op dit moment twee van deze binnenstedelijke gemakswinkels in Amsterdam. Daarnaast zijn er Jumbo City winkels in ’s-Hertogenbosch, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht. Jumbo verwacht de komende jaren nog een fors aantal Jumbo City winkels te openen.

×