Nieuwe leadgenerator De Hypotheker

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Hypotheker
Franchiseformule De Hypotheker heeft een Hypotheek Keuzewijzer online gebracht. De tool vergelijkt geen rentepercentages, maar laat de hypotheekkeuzes zien van andere consumenten met een soortgelijk profiel. Door het vergelijken van keuzes van anderen wordt de consument volgens de Hypotheker ondersteunt met zijn oriëntatie op de beste hypotheek. ‘Consumenten baseren hun keuzes meer en meer op die van anderen in soortgelijke situaties,’ aldus directeur Bas Millenaar.

De Hypotheek Keuzewijzer kent een aantal criteria, zoals leeftijd, vraagprijs en de bouwsoort van de woning. Nadat de persoonlijke situatie is aangegeven ziet de consument in één oogopslag de meest gekozen hypotheekvormen, door consumenten met soortgelijke achtergrond. Tevens worden de rentevaste periode, keuze voor Nationale Hypotheek Garantie en de gekozen verzekeringen zowel grafisch als in percentages getoond.

Voor de uitkomst van de Keuzewijzer kan De Hypotheker putten uit tienduizenden hypotheekkeuzes die het afgelopen anderhalf jaar door klanten werden gemaakt.

Bron: InFinance Daily

dinsdag 28 juni 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.