Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Livera vestiging Hoog Catharijne

09 november 2018
Livera zal in maart 2019 een nieuwe vestiging openen in de winkelpromenade in de Zuidpassage van Hoog Catharijne. Livera wil met een nieuw winkelconcept vrouwen kennis laten maken met haar lingerie en bad- en nachtmode. Extra feestelijk aan de opening is dat het in maart 2019 plaatsvind, dan bestaat de winkel namelijk 50 jaar.

“Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen. We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze nieuwe winkel heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze medewerkers mee naar het juiste merk, maat en pasvorm”, aldus Ruud Jacobse directeur van Livera.

Nieuwe collectie

Livera heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan de nieuwe collectie die vanaf maart 2019 te koop in de nieuwe vestiging te koop is. Er is een diverse hoeveelheid maten, stoffen en kleuren. Naast hun huismerk verkoopt de lingerieketen ook merken als Chantelle, Passionata en Femilet.

“Wij vinden het belangrijk om voor vrouwen te zorgen, dat ze zich welkom voelen en zichzelf kunnen zijn in onze winkels, maar ook dat vrouwen goed in hun vel zitten en een goede balans hebben tussen werk en privé.  We zijn er voor de ‘real women’ die midden in het leven staat, die weet wat ze wil. Daar is onze collectie ook voor gemaakt,  modern en  comfortabel, met prachtige stoffen en mooie kleuren. Dat willen we heel graag vertellen”, aldus Jacobse.

Hoog Catharijne

“Wij zijn er voor alle vrouwen die het belangrijk vinden mooie en comfortabele lingerie te dragen, en we bereiken hen nog niet allemaal. Hoog Catharijne trekt enorm veel bezoekers die met deze nieuwe winkel allemaal met ons merk worden geconfronteerd. Daarnaast zijn wij als organisatie aan het groeien, worden we steeds professioneler. Wij zijn vooral heel lokaal aanwezig en met de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt zijn we toe aan de volgende stap, en dat is een winkel in het centrum van een grote stad. Hoog Catharijne is een kroonjuweel. De winkels die zich al in de Noordpassage bevinden zijn prachtig. Het is een lokatie waar je als retailer wilt zijn en we zijn dan ook trots dat we hier een prachtige winkel kunnen openen”, aldus Jacobse.

×