Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Livera vestiging in Westfield Mall of the Netherlands

12 februari 2021
Livera opent in mei 2021 een nieuwe winkel in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. De Livera winkel wordt gebouwd volgens een nieuw winkelconcept. Hierin zijn de learnings van de winkelopening in Hoog Catharijne in maart 2019 meegenomen.

“Ik kan niet wachten tot de winkel open gaat in mei. Ook in deze winkel staan de persoonlijke aandacht, het advies en de service aan de klant centraal. Na een moeilijk jaar vanwege COVID-19 is dit weer een geweldig lichtpuntje. Wij zijn er voor alle vrouwen die het belangrijk vinden mooie en comfortabele lingerie te dragen. Westfield Mall of the Netherlands is een geweldige locatie die enorm veel bezoekers trekt die, door deze nieuwe winkel, allemaal met ons merk worden geconfronteerd. Het is een locatie waar je als retailer wilt zijn en we zijn dan ook trots dat we hier een prachtige winkel kunnen openen”, aldus Ruud Jacobse, directeur van Livera.

Nog meer plannen

Livera heeft naast de opening van de winkel in Westfield Mall of the Netherlands nog meer plannen. In april opent een franchiseneemster haar nieuwe winkel in het centrum van Enschede. Ook deze winkel wordt gebouwd volgens het nieuwe winkelconcept.

“We hebben naast onze prachtige lingerie collectie natuurlijk ook een geweldige collectie bad- en nachtmode. Die gaan we dit jaar door verrassende marketingcampagnes aan alle vrouwen van Nederland laten zien. We zoeken de samenwerking op met een aantal influencers en we kondigen binnenkort een mooie samenwerking aan”, aldus Carolien Wenderich.

De perfecte BH

“Wij gunnen iedere vrouw in Nederland de perfecte BH. We weten zeker dat bijna alle vrouwen bij ons kunnen slagen. Iedere vrouw vindt de fit, het comfort en de kwaliteit het belangrijkste bij de aanschaf van een BH. Een BH moet allereerst goed zitten, en daarna mooi zijn. Een goede BH doet iets met je gevoel. Je voelt je als vrouw bijvoorbeeld mooi, sterk, zelfverzekerd, op en top vrouw. Wij hebben de meest comfortabele, kwalitatieve BH’s die dit gevoel voor een vrouw kunnen versterken. Daarom communiceren we dit jaar vanuit de pay-off Livera Fits You, Suits You”, aldus Carolien Wenderich, Marketing- & Communicatiemanager.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Livera![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×