Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe onderneemster Kwalitaria De Batehof maakt kinderwens waar: “Eindelijk restaurant mevrouw”

Haar klasgenoten waren vroeger aan het dagdromen om prinses te worden, maar Laura (28) wist al op jonge leeftijd: ik wil ‘restaurant mevrouw’ worden. Met het overnemen van Kwalitaria De Batehof in Woubrugge is deze wens nu uitgekomen: “Er wordt thuis nog regelmatig over gegrapt, maar die kinderdroom is wel mooi uitgekomen!”

Nieuwe franchise onderneemster Laura, wonend in Alphen aan den Rijn, weet hoe het werkt in de horeca en de cafetariaformule Kwalitaria. Ze is al ruim 10 jaar werkzaam in de horecabranche, waarvan 8 jaar bij Kwalitaria De Batehof. “In de tussentijd kreeg ik de kans om bij een andere horecaonderneming mee te werken aan het opzetten van een restaurant. Dit gaf mij een goed inkijkje in wat er allemaal bij komt kijken en ik vond het onwijs leuk om te doen.” Zo leuk, dat ze niet lang hoefde na te denken toen zij de kans kreeg om haar eigen Kwalitaria te exploiteren. En zo kwam het tot stand: “Per 1 september ben ik de nieuwe eigenaresse van Kwalitaria in Woubrugge.”

Opfrisser voor de winkel en menukaart

Kwalitaria de Batehof heeft ondertussen een kleine opknapbeurt gekregen. “Dankzij een nieuw likje verf op de muur konden we lekker fris beginnen”, zegt Laura. De klanten kunnen we nog steeds verwennen met onze patat, burgers, verschillende soorten snacks en maaltijden van de Kwalitaria. Ook vindt Laura het leuk om zich meer gaan richten op de lunches en de koffiemomenten. “Koffie en thee zijn weer te vinden op het menu, samen met iets lekkers: taart! Ook aan onze vers belegde broodjes wordt meer aandacht besteed en wie weet wordt in de toekomst onze menukaart nog meer uitgebreid met zalige dingen. Maar voor nu is het motto: waarom iets veranderen als het goed is wat je hebt?”
Veel inwoners van Woubrugge hebben al een bezoek gebracht aan de Kwalitaria van de nieuwe onderneemster. “We hebben de afgelopen weken al veel oude en nieuwe gezichten gezien, wat we natuurlijk ontzettend leuk vinden! We hopen de mensen nog heel lang iedere dag blij te maken met overheerlijke maaltijden en ze met een lach op het gezicht de winkel uit te zien gaan.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×