Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe ondernemer zorgt voor frisse wind Kwalitaria Brusselsepoort

Je kan Maastrichtenaar Maurice Vriezelaar (50) niet gelukkiger krijgen; hij heeft zijn eigen cafetaria in de stad waar hij is opgegroeid. Sinds 1 december is hij de nieuwe eigenaar van Kwalitaria Brusselsepoort. “We zijn helemaal klaar voor een frisse start met een enthousiast en gemotiveerd team.”

Zodra je Maurice hoort praten, kan het niet missen dat je met een rasechte Maastrichtenaar te maken hebt. “Ik ben grootgebracht in de Maastrichtse wijk Daalhof”, vertelt de kersverse Kwalitaria-ondernemer met zijn kenmerkende Limburgse accent. “Als kind kwam ik al in Winkelcentrum Brusselse Poort.”

Dat hij daar jaren later zijn eigen cafetaria zou hebben, had hij toen niet gedacht. “In 2009 startte ik mijn eigen evenementenbureau, maar toen kwam corona en mochten er geen feesten meer georganiseerd worden.” Noodgedwongen stopte Maurice met zijn evenementenbureau om aan de slag te gaan als storemanager in een beddenzaak. Maar werd hij daar gelukkig van? “Het was mij snel duidelijk dat ik dit niet tot mijn pensioen wilde doen en de wens voor een eigen zaak begon weer te knagen. Toen is de zoektocht begonnen naar hetgeen waar ik wel gelukkig van word. Uiteindelijk bleek dat de combinatie van horeca, franchise en de Kwalitaria formule.”

Klaar om te knallen

De kans om de bestaande Kwalitaria vestiging in het Maastrichtse winkelcentrum over te nemen, kon Maurice dan ook niet laten lopen. “Het is een schitterende, sfeervolle winkel op een toplocatie. De Kwalitaria formule kenmerkt zich door de goede uitstraling, aandacht voor duurzaamheid en een breed, gevarieerd assortiment. Zo hebben we uiteraard een frietje met snack, maar ook burgers, friet specials, belegde broodjes, salades en diverse vegetarische opties. En al die lekkere gerechten kun je ook online bestellen en thuis laten bezorgen.”

Na wat aanpassingen in het assortiment en de inrichting van het restaurant, is Maurice helemaal klaar voor een frisse wind voor Kwalitaria Brusselsepoort. Natuurlijk doet hij het niet alleen; hij heeft een enthousiast en gemotiveerd team om zich heen verzameld en ook zijn partner staat geregeld in de zaak. “Met elkaar hebben we echt zin om te gaan knallen. We staan voor een goede service, een sfeervolle omgeving en we bereiden onze gerechten met veel passie en liefde. Hopelijk proeft iedereen dat terug.”

Smaakvolle acties

Om te vieren dat Maurice de nieuwe eigenaar van Kwalitaria Brusselsepoort is, organiseert de cafetaria de komende tijd diverse smaakvolle acties. “Tegen alle buurtbewoners zou ik willen zeggen: houd onze social kanalen hiervoor in de gaten. En kom eens gezellig langs om kennis te maken met ons team en natuurlijk om onze lekkere friet en andere gerechten te proeven. We hebben er super veel zin in en staan te popelen om iedereen te verwennen met ons assortiment.”

 

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×