Nieuwe prijs in franchise: ‘Franchisenemer van het Jaar’

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Stichting Onderneem ‘t!, organisator van de gelijknamige Franchise & Formule Beurs organiseert dit jaar voor het eerst de ‘Franchisenemer van het Jaar’ verkiezing.

Met de Franchisenemer van het Jaar kiezen we uit alle franchisenemers de beste franchisenemer die korter dan twee jaar geleden is gestart. De prijs wordt op 19 maart 2010 voor het eerst uitgereikt en wel tijdens de franchisebeurs Onderneem ’t! in Baarn. U heeft de mogelijkheid om een franchisenemer te nomineren voor deze prijs! Naast de wisselbeker ontvangt de winnaar een stedentrip voor twee personen.

De drie genomineerden waarop de meeste stemmen zijn uitgebracht gaan door naar de eindronde. Een mystery shopper legt twee keer een bezoek af en tevens zal een driekoppige jury vervolgens een bezoek afleggen aan de kandidaat. De jury maakt van ieder bezoek een kort verslag.

De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen. Via deze link kunt u een franchisenemer of misschien wel uzelf nomineren. De enige voorwaarde is dat de franchisenemer korter dan 2 jaar werkzaam is.

Indien u geïnteresseerd bent om als standhouder deel te nemen aan de Onderneem ‘t! beurs, dan kunt u contact opnemen met: Tiago Jurgens of Michel van der Stelt via telefoonnummer: 0294-48 10 21 of firstformula@ikwordondernemer.nl

Bericht uit de nieuwsbrief van dinsdag 5 januari 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.