Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Retail directeur Pearle Opticiens

Pearle Nederland krijgt vanaf 1 september a.s. een nieuwe Retail directeur. Maarten Klein gaat deze functie bekleden bij het brillenconcern. Hij komt over van Etos waar hij nu de taken als Vice president stores en supply chain vervult.

Klein is geen onbekende van het moederbedrijf achter Pearle, GrandVision. Eerder werkte hij daar als Business development manager en heeft hij voor een lange tijd de expansie van GrandVision in het Midden-Oosten geleid.

Ook is hij actief geweest als Retail directeur bij Apple. Hier was hij verantwoordelijk voor de introductie, uitrol en groei van Apple als retailmerk.

“Maarten is een ervaren retailprofessional met veel kennis van klant- en retailprocessen en neemt een zeer ruime internationale ervaring met zich mee”, aldus GrandVision-managing director Jan-Derek Groenendaal tegenover Retailtrends. “De ervaring die hij bij Apple heeft opgedaan op het gebied van excellente consumentservice en het integreren van digitale tools in de klantervaring zullen zeer goed van pas komen bij de uitvoering en doorontwikkeling van onze strategische ambities.”

[box]Lees hier meer over de Nederlands franchisekansen van Pearle Opticiens.[/box]
×