Nieuwe stijl Decorette

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Zaterdag 4 oktober jl. is Decorette Woonatelier Mijdrecht feestelijk heropend. De winkel in Mijdrecht is de eerste winkel die wordt geopend in de nieuwe Decorette-stijl. Het is een winkel met veel beleving, inspiratie, lef en een plek waar consumenten terecht kunnen voor een goed en professioneel advies.

De franchiseformule maakt een nieuwe frisse start die passend is bij de evolutie van vooral productgerichte winkels naar een inspirerende ontmoetingsplek vol beleving. Decorette heeft de nieuwe stijl ontwikkeld in samenspraak met haar franchisenemers, adviseurs en consumenten. Dit jaar werd in mei in Mijdrecht een consumentenpanel gehouden en de output daarvan is gebruikt voor de ontwikkeling van de nieuwe Decorette-stijl.

Cor Zwarts, eindverantwoordelijke voor de vestiging in Mijdrecht, spreekt van een geweldige opening. ‘’Het was een geweldige dag. Boven verwachting, met veel klanten en andere nieuwsgierigen, tal van leveranciers en, heel leuk, de nodige Decorette-collega’s voor wie we de winkel langer opengehouden hebben. Velen dachten dat ik de winkelruimte vergroot had, maar die is hetzelfde gebleven. De eerste reacties zijn bemoedigend en ik ben ook zeer tevreden over de samenwerking met Euretco. We zijn samen opgetrokken in dit traject en hebben iets moois voor de toekomst neergezet.’’

Ook Angela van Dongen, manager Decorette is tevreden over de verbouwing. ‘’Een aantal deelnemers aan het consumentenpanel is naar de heropening gekomen en was erg enthousiast over het resultaat. Ze gaven aan dat er goed geluisterd is naar hen en dat de veranderingen helemaal aansluiten bij hun wensen. Wat ook opvalt, is dat de toevoeging van accessoires en kleinmeubelen meteen voor meer traffic en ook additionele verkoop zorgt. Na de testfase in Mijdrecht gaan we de komende jaren gefaseerd de andere Decorette-winkels naar het nieuwe concept ombouwen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise