Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe Thuiskantoor in Tilburg

13 augustus 2010

Thuiskantoor | Tilburg

Afgelopen Woensdag 11 augustus werd de nieuwe Thuiskantoor aan het Roelof Kranenburgplein 2 in Tilburg geopend.

De Thuiskantoorwinkel heeft een volledig nieuw interieur en postbussen. Ondernemers René Rijs en Emile van Soest, die de winkel runnen, kennen elkaar al sinds de jaren ’70 van het toenmalige Staatsbedrijf der PTT. Zij maakten door de jaren heen de opsplitsingen van het staatsbedrijf mee.

Toen in 2008 bekend gemaakt werd dat ING en TNT zouden stoppen met Postkantoren BV was het idee snel geboren om samen een bedrijf te starten. Door hun kennis en ervaring en goede contacten met TNT kregen René en Emile de kans om postbussen en een TNT balie te verzorgen. De Thuiskantoorformule sluit perfect aan bij de affiniteit van René en Emile met de klant en de producten en maakte het plaatje concreet en compleet.

Verwachting is dat de reeds bestaande grote bekendheid in het afzetgebied in en rond Tilburg fors zal groeien door de combinatie van de Thuiskantoorwinkel met de uitbreiding van de dienstverlening voor TNT.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 17 augustus 2010.