Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe uitvaartondernemer Monuta

Franchiseformule Monuta weet een nieuwe franchisenemer aan zich te binden die vanaf begin januari van start zal gaan bij de formule, namelijk Guido Steennis. Hij zal zich voor de formule gaan richten op de regio Almelo, Tubbergen en Twenterand.

Steennis(36) is tot nu toe enkel werkzaam geweest bij diverse hotels en als docent en studiecoach aan een hotelmanagementopleiding. ‘’Hoewel ik het altijd erg naar mijn zin heb gehad in die sectoren kwam ik op het punt dat ik dacht: wil ik dit blijven doen? Wil ik mijn persoonlijke eigenschappen, kennis en kunde niet gaan inzetten ten behoeve van anderen? Toen ik vervolgens een aantal uitvaarten meemaakte werd het duidelijk voor mij: ik wil gaan werken in de uitvaartbranche’’, aldus Steennis over zijn keuze om te starten als franchisenemer bij Monuta.

‘’Werken als uitvaartondernemer betekent voor mij op een toegankelijke en informele, maar respectvolle manier, betekenisvol werk kunnen doen. Een beroep waarin ik mensen kan helpen en ondersteunen in een moeilijke tijd in hun leven. De vijfsterren dienstverlening uit de hotellerie wil ik toepassen ten gunste van nabestaanden. En waar die vijf sterren in zitten is voor iedereen weer verschillend. Goed luisteren naar de wensen van de familie en maatwerk leveren is daarom mijn uitgangspunt. Monuta biedt mij de kans om te werken als zelfstandig ondernemer met de back-up van een grote en vertrouwde organisatie.’’

Lijkt het u ook interessant om als franchisenemer bij Monuta aan de slag te gaan? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.