Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe verkoopmanager voor GroenRijk

03 december 2019

Carlo van Straaten is vanaf 1 december aangesteld als nieuwe verkoopmanager van GroenRijk. Hij volgt Marco Wellink op die, na ruim 3 1/2 jaar werkzaam te zijn geweest als verkoopmanager bij GroenRijk, zich gaat bezighouden met het opbouwen en uitbreiden van het sales team binnen de totaalgroothandel voor dierbenodigdheden AniDis.

Nieuwe verkoopmanager

Carlo van Straaten heeft ruime ervaring opgedaan bij Kwantum, Carpetland, Vadain Lundia en (Inter)gamma, waar hij de laatste 13 jaar werkzaam was als Regiomanager en Manager Operations Support.

“GroenRijk is een mooie uitdaging die ik niet kon laten schieten,” zo zegt de verkoopmanager. “Ik zie uit naar een prettige samenwerking met de franchisenemers, de franchise organisatie en GRS Inkoop & Services”

Franchiseformule GroenRijk

“GroenRijk is een moderne full-service tuincentrum franchiseformule van, voor en door ondernemers. Zij weet als geen ander dat de hedendaagse consument steeds meer belang hecht aan de natuur en dat daarmee ‘groen’ een onmisbaar ingrediënt vormt voor leven, wonen, werken en genieten. De hedendaagse klant is op zoek naar beleving en gemak, dit alles met respect voor mens en natuur”, aldus van Straaten.

×