Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging Bad in Beeld in Hellevoetsluis

bad in beeld hellevoetsluis
Franchiseformule Bad in Beeld groeit met een nieuwe vestiging: Banolux Badkamers & Tegels in Hellevoetsluis. Franchisenemer Masud Akbari is enthousiast over de nieuwe vestiging “Door aan te sluiten bij Bad in Beeld profiteer ik van professionele ondersteuning op het gebied van marketing. Als zelfstandig ondernemer is het lastiger om deze zaken helemaal zelf te realiseren. Nu ben ik het gehele jaar verzekerd van een divers pakket aan reclamemiddelen.”

De winkel is gevestigd in woonpromenade ‘Moerman’ in Hellevoetsluis. Eigenaar Masud Akbari heeft begin dit jaar de showroom overgenomen. “Een gedreven ondernemer die er voor gaat om er een succes van te maken. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking,” vertelt Bad in Beeld formulemanager Marjolein Gerritsma.

Bad in beeld
Bad in Beeld is een soft franchiseformule in de sanitairwereld die de ondernemer ondersteunt op inkoop- en marketingactiviteiten. Door het uitbrengen van het Bad in Beeld magazine ‘Straal!’, 8 huis-aan-huis folders per jaar en winkelmaterialen zoals actieposters heeft de aangesloten ondernemer direct instrumenten in handen om actief de lokale markt te bewerken.