Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging Baderie Rotterdam

Franchiseformule Baderie opent een nieuwe winkel in het centrum van Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg. De nieuwe vestiging maakt onderdeel uit van Damme-Interieur, zij breidt momenteel haar showroom uit met een sanitair concept. In een historisch stadspand wordt de winkel volledig ingericht volgens het winkelconcept van Baderie.  De winkel moet medio april geopend worden.

Bijzonder karakter
Eigenaar Tim Damme heeft veel ervaring in het  verkopen van complete en luxe interieurs. “Door aan te sluiten bij Baderie kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn bij het vervullen van woonwensen. Wij zorgen ervoor dat alles in huis klopt, tot in het laatste detail. Samen met de klant streven we altijd naar een perfect eindresultaat. Dit zien we ook terug in de werkwijze van Baderie. Wij kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking,” aldus Tim Damme.
Over Baderie
Baderie is een full service franchiseformule en heeft 49 showrooms verspreid over heel Nederland. De showrooms bieden een bijzondere collectie sanitair; van alle topmerken en van ons huismerk Baderie. In elke showroom zijn complete badkamers opgesteld in diverse stijlen.