Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging De Beren in Meppel

Restaurantketen De Beren opent vandaag (25 augustus) een nieuwe vestiging in Meppel. Dit is alweer de 45e vestiging van De Beren, maar de tweede in de provincie Drenthe. De deuren van het restaurant zijn vanmorgen om 11.00 uur geopend.

Vorig jaar november werd al bekend dat De Beren drie vestigingen van het Drentse Grand Café Het Postkantoor over had genomen. De eerste vestiging die opende na een metamorfose, was eerder deze maand de vestiging in Hoogeveen. De vestiging is de eerste binnen de keten die ook een nachtfunctie krijgt, waar mensen – wanneer dit weer is toegestaan – ook ’s nachts terecht kunnen voor een drankje en een dansje.

Meppel

De vestiging in Meppel bevindt zich aan de Kruisstraat 16, direct naast het Luxor Theater. Het restaurant biedt zitplaatsen voor 120 mensen en heeft een lounge en een terras. De menukaart is gevuld met onder andere de typische De Beren klassiekers, maar gasten kunnen ook gebruik maken van een seizoensmenu. Daarnaast wordt een Diner & Filmarrangement aangeboden, waarmee de gasten na een driegangendiner de avond kunnen vervolgen bij de bioscoop naast de vestiging.

Kansen in Drenthe

Er is nog geen ondernemer gevonden voor de vestiging in Meppel. De zoektocht naar de geschikte kandidaat is nog steeds bezig. Daarnaast wordt verwacht dat De Beren in Emmen ook op redelijk korte termijn haar deuren zal openen.

[box]Ook je eigen De Beren vestiging openen? Klik hier om geheel vrijblijvend informatie aan te vragen.[/box]
×