Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging De Pizzabakkers op de Zuidas

Vanaf 16 februari 2022 opent het nieuwe De Pizzabakkers restaurant op de Zuidas. Arnoud, Jéron en Jeroen zijn het hart achter De Pizzabakkers, die bekend staan om hun Romeinse pizza’s.
De Pizzabakkers

3,5 jaar geleden kreeg Arnaud samen met Jéron de kans om hun eerste vestiging van De Pizzabakkers te openen in Amsterdam. Het tweetal was zo tevreden over de samenwerking dat ze klaar waren voor een nieuwe stap, het openen van hun tweede vestiging. De franchisenemers gaan de uitdaging samen aan met hun medeteamgenoot Jeroen, waar het Arnaud en Jéron al drie jaar mee samenwerkten.

Brug tussen natuur en stadsleven

Een frisse, ruime vestiging op een mooie locatie was de droom van het drietal en toen kwamen ze terecht bij de Zuidas. “De Zuidas is een dynamische plek met veel potentie. We waren op slag verliefd en hebben meteen doorgepakt.” Het pand waarin hun restaurant is gevestigd heet Valley. “Dit duurzame gebouw slaat een brug tussen natuur en stadsleven. Het bestaat uit een wolkenkrabber met glazen ramen en om de hoek zijn er terrassen met veel groen en planten. Valley wordt niet voor niets wel het mooiste gebouw van Nederland genoemd.”

Minder uitstoot

Groen en duurzaamheid staat in het middelpunt en daarom koos het drietal voor een elektrische oven in plaats van een houtoven. ’’De oven bootst de hitte van de houtoven na en de kwaliteit van de pizza’s blijft gewaarborgd.” Hiermee zetten de franchisenemers een stap naar duurzaamheid. “Onze oven heeft als grote voordeel dat hij minder uitstoot veroorzaakt en zuiniger is.”

Ook in deze vestiging van de Pizzabakkers kunnen gasten een prosecco bestellen: het handelsmark van De Pizzabakkers. Naast de grote diversiteit aan pizza’s, kunnen gasten genieten van antipasta en dolci. Daarnaast beschikt het restaurant over een groot buitenterras met uitzicht. De gasten die De Pizzabakkers ontvangen zijn zeer gevarieerd: families met kinderen, sportteams, studenten maar ook zakenlui. “Hoe druk het ook is, de gast kan van ons altijd een glimlach verwachten.”

Ontvang gratis meer informatie over De Pizzabakkers

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Pizzabakkers

×