Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging Deleukstetaartenshop

Zaterdag 20 september a.s. opent de Deleukstetaartenshop.nl een nieuwe vestiging aan de Fahrenheitstraat 570 in Den Haag. Franchisenemers Johan en Marianne Koen, die in 2013 finalist was bij de verkiezing ‘Franchisenemer van het Jaar’, zullen naast hun vestiging in Naaldwijk ook deze vestiging gaan runnen.

De winkel beschikt over een uitgebreid assortiment. Zo kunnen consumenten hier terecht voor alles om zelf de leukste en lekkerste taarten, cupcakes, cake pops en koekjes te bakken en te decoreren. Vanaf medio november kan men ook allerlei workshops en cursussen volgen op het gebied van taartdecoratie.

De nieuwe winkel is alweer de 12e vestiging van de franchiseformule. ‘’Erg fijn dat we wederom een winkel kunnen openen. En dat ook nog eens op een schitterende locatie door franchisenemers die bewezen hebben over het juiste ondernemersbloed te beschikken en helemaal thuis zijn in de bakwereld. We hebben er daarom alle vertrouwen in dat Johan en Marianne ook van deze vestiging een groot succes zullen maken,’’ aldus Edgar van Schie, marketing manager van Deleukstetaartenshop.