Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuwe vestiging Kwalitaria geopend in Zeist

Ondernemers Cau en Tuyen van Ndguyen hebben midden in de coronatijd een nieuwe vestiging van Kwalitaria geopend in Zeist. Op woensdag 6 mei zijn de deuren van de nieuwe vestiging van Kwalitaria De Clomp geopend in het gelijknamige winkelcentrum in Zeist. In het begin is het alleen nog mogelijk om af te halen of jouw bestelling thuis bezorgd te krijgen. Het zitgedeelte is voorlopig nog gesloten vanwege het coronavirus.

Cau en Tuyen van Nguyen hadden hun opening ongetwijfeld anders voorgesteld, maar de maatregelen tegen het coronavirus staan niet toe dat het zitgedeelte open kan. Momenteel is de vestiging alleen open voor afhaal- en bezorgbestellingen. De grootste opening die ze wilden geven moet nu noodgedwongen verplaatst worden naar later in het jaar.

‘’We zijn zeven dagen per week geopend en naast afhalen, is het ook mogelijk om online te bestellen en je eten thuis te laten bezorgen. Met oog op de veiligheid en gezondheid zijn er diverse maatregelen getroffen: We bezorgen contactloos en voor iedereen die een bestelling komt afhalen hebben we een looproute en een aparte in- en uitgang gecreëerd.” Aldus Cau van Ndguyen.

[box]Wil je meer weten over Kwalitaria? Klik dan hier voor meer informatie![/box]

×